Wat bezielt ons?

Wat bezielt die mensen van ZO aan de Maas?

Wat bezielt mensen om in deze tijd geld en energie te steken in het creëren van een nieuw bedrijf?
Wat bezielt iemand met een matige gezondheid om een goed lopende praktijk op te geven om energie vrij te maken voor het opbouwen van een nieuw bedrijf?
Wat bezielt iemand die al met pensioen is en van het “Zwitserleven gevoel” zou kunnen genieten om voor dag en dauw op te staan om om 7.30 een gratis meditatie te geven?
Wat bezielt iemand om zijn goed betaalde leidinggevende baan op te geven om in de inkomens onzekerheid te stappen van een nieuw bedrijf?
Allemaal legitieme vragen die op deze plaats een antwoord behoeven.

Het antwoord is Bezieling! Bezieling om mensen te helpen op een pad dat hen meer geluk zal brengen. Dat hen meer levensvreugde zal brengen in het zijn wie ze zijn en precies dat gratis en voor niks te geven aan de wereld om hen heen. Daarmee hun levensvreugde delend met hun naasten en collega’s. Daar zal de wereld van opfleuren.
Bezieling om een plek in Rotterdam te creëren waar mensen dit kunnen ontwikkelen en waar ze zich zo thuis voelen dat het daar eigenlijk als vanzelf ontstaat. Een plek waar je de rust vindt om te kunnen zien wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt in het leven. Een plek waar anderen je kunnen helpen op punten waar je zelf je “blinde vlekken” hebt. Een plek waar je je meditatie en mindfulness in een inspirerende sfeer kunt beoefenen. Kortom een plek waar we zelf graag zijn om onze inspiratie en deskundigheid te delen met anderen die daar interesse in hebben en waar wij onszelf ook helemaal thuis voelen.
Dat is wat deze mensen van ZO aan de Maas bezielt!

Deel dit bericht op twitter!

Reacties zijn gesloten.