Onze locatie

Prachtige plek in een inspirerende omgeving.

ZO aan de Maas is gevestigd in het Lloydkwartier, een oud Rotterdams havengebied waar tal van creatieve bedrijven hun domicilie hebben. In deze inspirerende omgeving realiseerde ontwerp studio 13 Speciaal en Bouwbedrijf van Beers een prachtige plek om te zijn.

De zaal van 45 m2 biedt ruimte aan groepen en wordt intensief gebruikt voor trainingen op maat, meditatie en mindfulness.

“Na gesprekken met de mensen van ZO over hun visie en werkwijze, was het duidelijk dat we een open, heldere en vanzelfsprekende ruimte wilden realiseren. De uitdaging was openheid en ontmoeting te combineren met geborgenheid en intimiteit… een frisse ruimte waar je kunt ontspannen, en waar ook graag gewerkt wordt. We kijken terug op een geslaagd project, en een erg prettige samenwerking”.
– Steve D’Aboy van 13 Speciaal


“Ik voelde me hier meteen op m’n gemak: veel ruimte en tegelijkertijd huiselijk. Dat vind je niet vaak. In de pauze of na afloop van een sessie ga ik graag nog even aan het water zitten of langs de kade slenteren”.– een deelnemer

klik hier voor de huurmogelijkheden