Ervaringen van cliënten

  “Ik heb nooit geweten dat ik zoveel inleverde om onze relatie veilig te stellen.”

  “Onze relatie is ontspannen en daardoor spannender”

  “Zonder strijd kunnen we samen ook meer genieten van onze kinderen. Ik merk ook aan de kinderen dat die veel meer ontspannen zijn nu wij niet meer zo’n ruzie maken. Dat maakt de sfeer in huis aan alle kanten veel beter.”

  “Door vanuit een ruimer perspectief te kijken zagen we dat onze relatie niet is wat wij dénken, maar dat dit de manier is waarop wij het dóén en dan heb je weer ruimte voor keuzes.”

  “We hebben elkaar echt leren zien, met al onze angsten en onzekerheden en dat mag zo zijn.We praten weer echt met elkaar over zaken die belangrijk voor ieder van ons zijn. Dat is heel prettig.”

  “Door de automatische piloot te doorbreken kunnen we elkaar weer liefhebben en intiem seksueel zijn.”

Ervaringen over ons als begeleiders:

“Chiel en Ine hebben het gevecht van liefde reeds eerder succesvol beslecht en dat geeft veel vertrouwen. Zij zijn in staat jezelf te laten denken en reiken hierbij tools aan. Dit weten ze te doen in een prettige omgeving, waarin we onszelf kunnen zijn. Ze zijn in staat enge zaken ontspannen te bestrijden, je kunt zelfs zeggen leuk te gaan vinden. Ze begeleiden het relatiespel zonder scheidsrechter te zijn.”

Meld je aan voor relatietherapie